Hozzvalk:
225g barnarizs
2 teskanl stt szezmmagolaj
2 gerezd fokhagyma zzva
1 evkanl gymbr zzva
450g bors-rpa-hagyma-gomba zldsgkeverk
(zls szerinti arnyokkal)
2 kanl szjaszsz
1/2 cssze szezmmag
Elkszts:
A barnarizst egy ednyben megfzm, majd leszrm s flreteszem.
Kzepes lngon olajat forrstok fel egy nagy serpenyben, hozzadom a fokhagymt s a gymbrt s kb egy percig hevtem. Ezutn beleteszem a zldsgkeverket s kb 3 percig prolom ket egytt. Az elkszlt keverket hozzadom a barnarizshez s az egszet lentm a szjaszsszal. A szezmmag a tetejre kell, dsznek (:
Tancsok:
Ez kb 4 adag
Elksztsi id: 20 perc
Kalriatartalom: 353 kcal
Sznhidrttartalom: 54 gramm
Zsrtartalom: 7,8 gramm |